flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Список осіб, відповідальних за забезпечення доступу до публічної інформації

06 червня 2019, 14:54

 

 

1. Малахова Ольга Андріївна– начальник відділу організації діловодства (канцелярії), тел. (0412) 47-11-16

 (інформація довідкового характеру з автоматизованої системи документообігу суду щодо прийнятої та зареєстрованої кореспонденції суду; інформація про прийом громадян у суді, інформація з архіву суду та ін.).

2. Котлярчук Тетяна Костянтинівна– начальник відділу організаційно забезпечення розгляду цивільних справ, тел. (0412) 47-26-41

(інформація про рух судових справ, день час і місце, стан їх розгляду у відповідній судовій процедурі на поточну дату в письмовій формі (за письмовими запитами) та ін.).

3. Захарчук Оксана Іванівна– начальник відділу організаційного забезпечення розгляду кримінальних справ, тел. (0412) 41-89-70

(інформація про рух судових справ, день час і місце, стан їх розгляду у відповідній судовій процедурі на поточну дату в письмовій формі (за письмовими запитами) та ін.).

4. Ковальчук Тамара Петрівна- начальник відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності, тел. (0412) 47-26-33

(інформація про бюджет за бюджетними програмами з деталізацією за кодами економічної класифікації видатків бюджету або класифікації кредитування бюджету; про виконання результативних показників, що характеризують виконання бюджетної програми; про матеріально-технічне забезпечення суду (утримання, експлуатація, ремонт тощо), суддів та працівників апарату суду (розмір утримання, зарплат, премій тощо).

5. Мозгових Олена Михайлівна – начальник відділу з питань персоналу, тел: (0412)-41-89-62

(інформація про декларації про доходи, а також відомості з урахуванням вимог чинного законодавства України про захист персональних даних та про доступ до публічної інформації; про наявність вакансій, порядок і умови проходження конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців  та ін.).

6. Бондарчук Світлана Миколаївна – начальник відділу судової статистики, узагальнення судової практики та взаємодії з засобами масової інформації, тел. (0412) 47-26-50

(інформація про статистичні дані щодо здійснення судочинства суду, відображені у звітах; матеріали аналізів судової статистики та узагальнень судової практики суду та ін.).

7. Новік Ірина Францівна - управління державним майном, тел: (0412)-47-26-49

(інформація про  утримання приміщення суду, а також прилеглої до нього території, утримання систем тепло-, електро- й водопостачання, а також каналізації та систем зв’язку, матеріально-технічного забезпечення діяльності суду та працівників суду, облік матеріально-технічних цінностей суду та ін.).

8. Білий Андрій Ігоревич – завідувач сектором інформаційних технологій та технічного захисту інформації, тел: (0412) 47-11-23

 (інформація про інформаційно-телекомунікаційні системи, бази даних суду та функціонування автоматизованої системи документообігу суду; про стан забезпечення інформаційно-технічними засобами залів судових засідань; про функціонування системи відеоконференцзв`язку та ін.).

 

Примітка: на час відсутності вищезазначених осіб (відпустка, тимчасова непрацездатність тощо)  доступ до інформації забезпечують особи, які виконують їх обов’язки.