flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Житомирський апеляційний суд повідомляє про судове засідання по справі № 285/2850/22

21 березня 2023, 10:58

Житомирський апеляційний суд повідомляє відповідача Савчук Олену Вікторівну про призначення до розгляду цивільної справи № 285/2850/22 за позовом Ольшевського Володимира Станіславовича до Савчук Олени Вікторівни про відшкодування майнової шкоди, завданої джерелом підвищеної небезпеки (внаслідок ДТП) за апеляційною скаргою Ольшевського Володимира Станіславовича, інтереси якого представляє адвокат Остапенко Сергій Олександрович на рішення Новоград-Волинського міськрайонного суду Житомирської області від 22 грудня 2022 року.
Розгляд справи відбудеться 24 квітня 2023 року в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи за наявними у ній матеріалами.
Крім того, Житомирський апеляційний суд повідомляє відповідача Савчук Олену Вікторівну про необхідність з’явитися до суду для отримання копії ухвали про відкриття апеляційного провадження та копії апеляційної скарги за адресою: м.Житомир, вул. Святослава Ріхтера, 24, оскільки згідно з ст. 360 ЦПК учасники справи мають право подати до суду апеляційної інстанції відзив на апеляційну скаргу в письмовій формі протягом протягом п’ятнадцяти днів з дня отримання ухвали та апеляційної скарги.