flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Виклик до суду в судове засідання відповідача Снігур Вікторію Тимофіївну по цивільній справі № 278/1995/17

23 квітня 2019, 16:37

Оголошення про виклик до суду

 

Житомирський апеляційний суд викликає в судове засідання відповідача Снігур Вікторію Тимофіївну по цивільній справі № 278/1995/17 за позовом першого заступника керівника Житомирської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Міністерства оборони України в особі квартирно-експлуатаційного відділу м. Житомира, Військової частини А-0339, Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства, Державного підприємства “Житомирське лісове господарство” до Тетерівської сільської ради Житомирського району Житомирської області, Снігур Вікторії Тимофіївни, Безвершука Ігоря Миколайовича, Денисюк Оксани Валеріївни, третя особа - Державне підприємство "Івано-Франківський військовий ліспромкомбінат" в особі Шепетівського військового лісгоспу про визнання незаконним та скасування рішення органу місцевого самоврядування, визнання недійсним державного акту про право власності на земельну ділянку, повернення земельних ділянок, скасування реєстрації речових прав на нерухоме майно, за апеляційною скаргою квартирно-експлуатаційного відділу м. Житомира на рішення Житомирського районного суду Житомирської області від 07 лютого 2019 року .

Розгляд справи відбудеться 07 травня 2019 року о 11 год 00 хв., за адресою: м. Житомир, вул. Святослава Ріхтера, 24, в залі суду №10.

У разі неявки або неповідомлення про причини неявки, справу буде розглянуто у Вашу відсутність на підставі наявних у справі доказів. 

 

 

Суддя                                                                          Р.М. Борисюк