flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Виклик до суду в судове засідання відповідача Письменну Наталію Володимирівну по цивільній справі №296/11465/14-ц

28 травня 2019, 11:54

Оголошення про виклик до суду

 

Житомирський апеляційний суд викликає в судове засідання відповідача Письменну Наталію Володимирівну по цивільній справі №296/11465/14-ц  за позовом публічного акціонерного товариства «Банк Форум» в особі уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ «Банк Форум» до Загільського Юрія Миколайовича, Письменної Наталії Володимирівни про стягнення солідарно заборгованості за кредитним договором, за зустрічним позовом Загільського Юрія Миколайовича до публічного акціонерного товариства «Банк Форум» про визнання недійсним кредитного договору та за зустрічним позовом Письменної Наталії Володимирівни до Загільського Юрія Миколайовича, публічного акціонерного товариства «Банк Форум» про визнання поруки такою, що припинена.

Розгляд справи відбудеться 19 червня 2019 року о 09 год 30 хв., за адресою: м. Житомир, вул. Святослава Ріхтера, 24, в залі суду №10.

У разі неявки або неповідомлення про причини неявки, справу буде розглянуто у Вашу відсутність на підставі наявних у справі доказів. 

 

 

Суддя                                                                                      О.М. Галацевич