flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Житомирському апеляційному суді відбулися збори працівників апарату суду

02 листопада 2018, 10:55

1 листопада 2018 року відбулися перші збори працівників апарату  Житомирського апеляційного суду, а також перші загальні збори державних службовців ЖАС. Відповідно до порядку денного цих зборів були вирішили важливі й нагальні питання діяльності апарату суду.

 

 

Збори розпочала виконуюча обов’язки керівника апарату суду Таміла Павлюк. Вона зазначила, що з радістю вітає колектив, який уже довів свою спроможність на високому рівні забезпечити надання судових послуг, та висловила надію на його злагоджену роботу в подальшому. Побажала всім наснаги та успіхів, що надзвичайно прихильно сприйнялося усіма присутніми

 

Далі збори відбувалися за установленою процедурою. На порядку денному зборів працівників апарату суду стояли питання про обрання членів комісії із страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та обрання представників робочої комісії для ведення переговорів і підготовки проекту колективного договору від працівників апарату суду.

 

Після внесення пропозицій та обговорення збори працівників апарату суду одноголосно вирішили обрати до комісії із страхування чотирьох її членів, а саме: Івана Шлінчака (помічника судді), Віктора Бурківського (діловода), Олександра Дубка (головного спеціаліста), Дар’ю Воробей (секретаря судового засідання). Від адміністрації суду до складу комісії ввійшли: Наталія Палашкевич (заступник керівника апарату суду), Олена Мозгових (начальник відділу), Юлія Голубович (помічник судді), Олег Перегуда (начальник відділу). Комісію було обрано на три роки.

 

До робочої комісії щодо колективного договору одноголосно були обрані Сергій Прокопчук (помічник судді) та Ірина Велидчук (секретар судового засідання).

 

Першим питанням порядку денного на загальних зборах державних службовців апарату суду було затвердження Правил внутрішнього службового розпорядку  Житомирського апеляційного суду, які визначають загальні положення щодо організації внутрішнього службового розпорядку для державних службовців, режиму їхньої роботи, умов перебування в суді та забезпечення раціонального використання робочого часу. Правила попередньо надавалися для ознайомлення й обговорення і одностайним рішенням зборів державних службовців суду були затверджені.

 

Не менш важливим питанням було обрання представників до дисциплінарної комісії з розгляду дисциплінарних справ. Статтею 69 Закону України «Про державну службу» визначено, що дана комісія утворюється для здійснення дисциплінарного провадження з метою визначення ступеня вини, характеру і тяжкості вчиненого державним службовцем дисциплінарного проступку.

 

До складу дисциплінарної комісії загальні збори рекомендували трьох представників: Олега Перегуду (начальника відділу), Інну Невеську (головного спеціаліста) та Інну Окрушко (головного спеціаліста). Ще трьох членів комісії визначила одноосібно керівник державної служби – в. о. керівника апарату суду з числа державних службовців, як і передбачено законодавством про державну службу. Це – начальники відділів Оксана Захарчук, Тетяна Котлярчук та Олена Мозгових. Визначений склад дисциплінарної комісії з розгляду дисциплінарних справ буде затверджений наказом керівника апарату суду. Строк повноважень членів комісії становить три роки.

 

Головний спеціаліст (із забезпечення зв’язків зі ЗМІ)