flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Виклик до суду в судове засідання відповідача Олевське виробниче підприємство житло-комунального господарства по цивільній справі 287/474/17-ц за позовом Романчука Василя Лукашовича до Олевської міської ради Житомирської області

09 листопада 2018, 12:10

Оголошення про виклик до суду

         

 

      Житомирський апеляційний суд викликає в судове засідання відповідача Олевське  виробниче підприємство житло-комунального господарства по цивільній справі 287/474/17-ц за позовом Романчука Василя Лукашовича до Олевської міської ради Житомирської області, Олевської районної ради Житомирської області, Олевської районної державної адміністрації Житомирської області, Олевського виробничого підприємства житлово-комунального господарства про стягнення заборгованості по заробітній платі, середнього заробітку за весь час затримки розрахунку при звільненні, виплати компенсації втрати частини доходів у зв'язку з порушенням термінів їх виплати та відшкодування моральної шкоди.

      Розгляд справи відбудеться 06 грудня 2018 року о 11 год. 30 хв., за  адресою: м. Житомир, вул. Святослава Ріхтера, 24, в залі суду № 10.

      У разі неявки або неповідомлення про причини неявки, справу буде розглянуто у Вашу відсутність на підставі наявних у справі доказів.

 

 

       Суддя                                                                        Н.Й. Григорусь