flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Завершується підготовка суддів судових палат з розгляду кримінальних справ

17 травня 2019, 12:20

З 13 по 17 травня в Києві проходить підготовка для підтримання кваліфікації суддів судових палат з розгляду кримінальних справ апеляційних судів. Навчання організовано Національною школою суддів України. Участь у підготовці беруть судді судової палати з розгляду кримінальних справ Житомирського апеляційного суду Сергій Зав’язун та Володимир Ляшук.

 

Для проведення підготовки запрошені висококваліфіковані судді вищих судів (у тому числі й у відставці), співробітники Національної школи суддів України,  визначні науковці та викладачі. Програмою передбачений розгляд важливих і актуальних питань кримінального судочинства: проблемні аспекти забезпечення підозрюваному, обвинуваченому права на захист; докази і доказування у кримінальному провадженні в суді апеляційної інстанції; особливості кримінального провадження в суді апеляційної інстанції та інші.

 

У межах підготовки для підтримання кваліфікації також були проведені тренінги «Негласні слідчі (розшукові) дії» (за окремою програмою) та «Мова судово-процесуальної сфери».

 

Високий професійний рівень викладачів, цікаві лекційні матеріали, різноманітні форми проведення підготовки, виконання практичних завдань та можливість обміну досвідом з колегами сприятимуть підвищенню рівня ефективності застосування норм законодавства при прийнятті суддями рішень.

 

За результатами проходження підготовки слухачі мають отримати сертифікати Національної школи суддів України.

 

Олена Савенко, прес-служба ЖАС