flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проект «Я маю право!» продовжено до 2022 року

24 липня 2019, 11:36

На засіданні Кабінету Міністрів України 17 липня було прийняте розпорядження  «Про реалізацію правопросвітницького проекту «Я маю право!» у 2020–2022 роках». Даний проект – це перший в Європі правопросвітницький проект масштабів усієї країни. Він реалізується Міністерством юстиції України за підтримки програми USAID «Нове правосуддя», Міжнародного фонду «Відродження», інших міжнародних партнерів.

 

Проект спрямований на підвищення юридичної грамотності населення, рівня обізнаності українців про свої права та механізми їхнього захисту; формування нової правової культури в суспільстві, а також популяризацію правових способів вирішення проблем людей в Україні.

 

Житомирський апеляційний суд також долучається і буде долучатися в подальшому до проведення різних комунікаційних заходів з метою поширення правових знань, особливо серед молоді, надання громадянам необхідних і неупереджених відомостей про судову систему нашої держави для поглиблення правової культури й розвитку правової свідомості, формування принципів ставлення до права як до універсальної цінності суспільства.

 

 

Олена Савенко, прес-служба ЖАС