flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з Днем юриста

08 жовтня 2019, 09:28

 

 

Шановні колеги! Від імені колективу Житомирського апеляційного суду вітаємо всіх правників із професійним святом – Днем юриста!

 

Юриспруденція завжди була поважною та нелегкою професією, оскільки юрист повинен постійно йти в ногу з часом, бути обізнаним з усіма тонкощами законодавства, мати знання в різних галузях права та  вміти застосовувати їх на практиці задля досягнення бажаного результату. Юрист покликаний захищати права та свободи громадян і працювати за принципом «Знати право, служити праву, захищати право»!

 

У нашій державі на правознавців покладаються надії і завдання з утвердження принципу верховенства права, вдосконалення українського законодавства, підвищення правосвідомості й правової культури українців та посилення правових гарантій захисту різних верств населення.

 

У цей святковий день бажаємо всім міцного здоров’я, успіхів у справах, піднесеного настрою, родинного миру й злагоди! Нехай на життєвому шляху вас супроводжують оптимізм, визнання та повага, які допоможуть у виконанні відповідального і почесного професійного обов’язку перед Україною!

 

З повагою

Голова Житомирського апеляційного суду

                            Юрій Жизнєвський

Керівник апарату Житомирського апеляційного суду

                            Таміла Павлюк