flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем захисника України!

11 жовтня 2019, 09:23

                     

 

14 жовтня наша країна відзначатиме свято сили, мужності, патріотизму – День захисника України! Це свято увібрало в себе багаті і славні козацькі традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж усієї багатовікової української історії. Освячений цей день і величним християнським святом – Покрови Пресвятої Богородиці, яке за багато століть набуло особливо важливого змісту, бо нерозривно пов’язане з боротьбою за свободу та порятунком від ворогів.

 

Ще здавна і про малого хлопця, і про дорослого парубка, і про зрілого чоловіка, що вміє відстояти свою честь і захистити іншого, у нас говорять – справжній козак, бо козак у нашому уявленні – це звитяжний воїн, захисник  Вітчизни, оборонець віри, звичаїв та гідності кожного, хто живе під небом України.

 

Ми маємо надію, що дійсно пророчими будуть слова пісні: «Козацькому роду нема переводу…», бо у їхній магічній силі попередні покоління передають нам духовну силу, Боже благословення і заступництво Пресвятої Діви-Богородиці.

 

Від імені колективу Житомирського апеляційного суду висловлюємо щирі вітання та велику подяку всім захисникам неньки-України! Зичимо здоров’я, родинного тепла, віри у те, що Вас безмежно люблять і чекають! Збудований Вами дім нехай буде не на одне покоління, посаджене вами дерево – не на один урожай, народжені син чи дочка – на великий і славний рід!

 

З повагою

Голова Житомирського апеляційного суду

                            Юрій Жизнєвський

Керівник апарату Житомирського апеляційного суду

                            Таміла Павлюк