flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Житомирський апеляційний суд взятий під охорону співробітниками ССО

02 грудня 2019, 11:40

2 грудня в Житомирському апеляційному суді для здійснення цілодобової охорони судової установи на службу заступили співробітники Територіального управління Служби судової охорони в Житомирській області. До цього функції ССО виконували працівники суду, співробітники Національної поліції України та військовослужбовці Національної гвардії України, які й передали охорону суду працівникам судової охорони.

З 25 листопада по 29 листопада 2019 року співробітники ССО проходили стажування в Житомирському апеляційному суді, під час якого військовослужбовці військової частини № 3047 НГУ поділилися з ними практичним досвідом забезпечення охорони суду та познайомили майбутніх охоронців із порядком пропускного режиму в ЖАС.

Наразі в процесі формування Служби розробляються правила пропуску до судових установ відвідувачів та працівників суду, правила поведінки охоронців.

Житомирський апеляційний суд висловлює щиру подяку керівництву та співробітникам і військовослужбовцям Національної поліції України та Національної гвардії України за надійну охорону впродовж тривалого часу до початку формування та початку роботи Служби судової охорони.

 

 

Олена Савенко, прес-служба ЖАС