flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітаємо з Днем працівників суду!

13 грудня 2019, 09:04

 

 

15 грудня працівники суду прийматимуть вітання з професійним святом.

 

Від імені колективу Житомирського апеляційного суду щиросердно приєднуємося до цих привітань!

 

В усіх правових суперечках та непорозуміннях, які є в державі і суспільстві, останню крапку ставить суд. Саме до суду звертаються громадяни для захисту справедливості; саме суд – одна з найважливіших складових фундаменту держави, дієвий чинник демократичних процесів у країні, відкритості суспільства, гарантованості захисту прав і свобод людини на основі верховенства права.

 

Шановні колеги! Маємо велику надію на те, що в часи бурхливих  перетворень, які відбуваються в нашій державі загалом та судовій системі зокрема, високий професіоналізм, розум та порядність допоможуть нам пройти важкий і відповідальний шлях реформування й досягнути спільної мети – підвищення ефективності судового захисту, зміцнення довіри до судової влади.

 

Віримо, що принциповість, вірність законові, відповідальність за долю людини завжди залишатимуться професійними заповідями суддів та працівників апарату суду! Зичимо  всім міцного здоров’я, великого родинного щастя, добробуту, миру, злагоди, нових звершень та творчого натхнення!

 

З повагою

Голова Житомирського апеляційного суду

                             Юрій Жизнєвський

Керівник апарату Житомирського апеляційного суду

                             Таміла Павлюк